Klan Kamikadze Drivers
Super Administrator:)
Post nie jakiego Wally (nie znam klolesia, ale go kocham ***) na tmpl ( http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=1215 )
Witam serdecznie !
Chcialbym przedstawic projekt indywidualnej ligi Trackmanii United, ktora w pierwowzorze miala byc Mini Ligą TMU.
Coraz wiecej osob juz ma Trackmanie United, wiec mysle ze jest to dobry czas by ci ktorzy wlasnie ja kupili, mogli podniesc swoje umiejetnosci trenujac tracki, natomiast starzy wyjadacze by mogli sprawdzic rzetelnie ktory z nich jest najlepszy
Zapisy trwaja do 20 kwietnia
Wszystkich chetnych prosze o wpisywanie sie tutaj, liste bede systematycznie powiekszal !
Oto zasady :
Do trenowania mamy 7 map po 1 na kazde srodowisko.
zawodnicy graja na 3 mapach (kazdy odrzuca po 2 mapy i scigamy sie na tych nieodrzuconych przez nikogo)
Mecze rozgrywane sa 1vs1 w trybie team do 7 pkt na kazdej mapie.
Dostajemy 2pkt za wygrana 2-1, 3pkt za wygrana 3-0, za remis bedacy gdy jeden zawodnik wygral 2 mapy ale zdobyl mniejsza ilosc malych pkt np. 0-7 7-6 7-6 dostaje sie 1pkt.
Mecze mozemy rozgrywac do konca czerwca.
Pierwsze mecze mozemy rozegrac po 20 kwietnia, wtedy to zostana rozlosowane dywizje.
nom, nom farciarz powodzenia życzę
A co ja sie będę rozdrabniać
takie są zasady wiec po co mam przepisywać jak mogę skopiować i wkleić
heh:)
Nie ja Wally to zrobił haha
Jego namiarów nie znam ale u mnie mówili że 10'000'000$.
Kaska by się przydała. hmm.. wydać go czy nie.
Ostatnio edytowany przez Diżok (2007-05-09 04:36:20)
Dizok, zgramy sie i sie podzialimy nagroda ^^ Wykupimy NADEO i stworzymy wlasna Trackmanie Pozniej gra bedzie slawna na calym swiecie, bedziemy tworzyli gadzety, nastepnie zaczniemy sie coraz bardziej ropowszechniac, bedziemy mieli fabryki ubran Nadeo, perfum Nadeo, stworzymy siec samochodowa (marka Nadeo) i nasze nazwiska beda widnialy na reklamach we wszystkich panstwach swiata. Bedziemy jak Microsoft
Jestes za ?