Klan Kamikadze Drivers
Super Administrator:)
No wiec Szefowa powie, że... dla mnie nie liczy sie kto ile postów zrobi dziennie, bo może ich robić nawet i 100, moda dostały odpowiednie osoby, którym ufam i wiem ze nie będę tu odwalać jakiś głupot, bo wiadomo że jak ja coś zmieniam to nie chce żeby mi tu ktoś pieprzniku robił bo ja nie po to cos zmieniam żeby później ktoś mi to anulował... itp. następnie nie dam moda komuś kogo dobrze nie znam wiec wybaczcie: Crixu i Gacek... Ja na serio nic do was nie mam, ale Kaiotso i Maciek zasłużyli na tego moda.. są w klanie bardzo długo i nie zaniedbują spraw klanowych już od ponad pół roku (czy jakoś tak) ... ja do was nic nie mam, ale przecież całego klanu modami nie zrobie, sorri;]
Gacek my nie wywalamy bez powodu:]
Oto było słowo boże słuchać sie go.A tak na serio to mi nie zależy na modzie ani na adminie ja tam mogę nawet na zawsze zostać zwykłym klanowiczem.
"Amen" hahhahahahha
lol:) aaabuhahahha:D
Nikt nie jest zwykłym Klanowiczem, wy jesteście niezwykli bo tworzycie ten klan:D
Amen:D
ok dzieki juz sie zapisalem
Zeby sie zapisac do K&D na tmpl.info trzeba : Dac w menu Gracze -> Druzyny, na samym dole jest Zapisz sie do klanu/druzyny, wybierasz z listy K&D i wpisujesz haslo (kamikadze47). Dajesz Dołacz i juz jestes )
Tak sobie buszujac po necie natykam sie na to http://www.themadmans.yoyo.pl/index.php?file=News Gacek mozesz wyjasnic o co w tym chodzi ? Ciekawi mnie tylko dlaczego tam nie ma nikogo z klanu tylko obce mi nicki ?
rozkurwie , pozabijam apropo złapałem talenta na miare Flagga albo i lepszego Mikohn Vegas
po wakacjach do nas dojedzie najprawdopodobniej bo teraz jedzie na 3 miechy albo 2 ;d ale juz go zaklepałem
pierwsze na oczy widzę